06 dec. 2014 | 12:20

Cele mai grele jocuri pentru dispozitive mobile

ACTUALITATE
Cele mai grele jocuri pentru dispozitive mobile

Cele mai grele jocuri pentru dispozitivele voastre mobile, în ciuda dificultății lor, au devenit foarte populare, iar Playtech vă prezintă o listă cu șase jocuri care vă vor test abilitățile.

flappy bird apple ios google

Cele mai grele jocuri pentru dispozitive mobile au reușit să-și adune un număr foarte mare de fani tocmai datorită dificultății acestora. Fie că este vorba despre jocuri precum Rage Quit sau Super Hexagon, aplicațiile de acest fel s-au bucurat întotdeauna de succes. Flappy Bird este probabil cel mai nou exemplu în acest sens, dovada că se pot realiza foarte multe cu resurse puține. Jocul nu avea o grafică specială, însă datorită gameplay-ului a urcat rapid în topurile Play Store, App Store și ale tuturor celorlalte magazine online.

Am inclus în lista noastră 6 dintre cele mai dificile jocuri pe care le puteți găsi la momentul actual. Cu excepția unui singur, toate sunt disponibile atât pe Play Store, cât și pe App Store. Să vedem, deci care sunt cele mai grele jocuri pentru dispozitive mobile pe care le puteți descărca acum.

Cele mai grele jocuri – Super Hexagon

Super Hexagon nu ascunde deloc faptul că este unul dintre cele mai grele jocuri, motiv pentru care cele trei niveluri de dificultate ale acestuia sunt ”Hard”, ”Harder” și ”Hardest”. Super Hexagon a reușit să pună probleme atât de mari unor oameni, încât există acum foarte mulți pe internet care afirmă că este ceva în neregulă cu aplicația în sine. Super Hexagon este disponibil pe Play Store, unde costă 10,89 lei, și pe App Store, unde costă 2,99 dolari.

super hexagon cele mai grele jocuri

Super Hexagon

Cele mai grele jocuri – Rage Quit

Până și titlul jocului indică nivelul de dificultate cu care vă veți confrunta aici. Rage Quit începe ușor, primul nivel îl veți depăși foarte rapid, dar după aceea lucrurile scapă de sub control. Ideea este simplă: păratul roșu trebuie să ajungă la pătratul verde fără a se atinge de vreunul dintre obstacole. Problema aici este că trebuie să conduceți pătratul roșu ținând degetul pe ecran. În acest fel pătratul va fi acoperit de foarte multe ori și va fi greu să apreciați distanța dintre el și obstacole. Rage Quit poate fi descărcat gratuit de pe Play Store.

collage cele mai grele jocuri rage quit

Rage Quit

Cele mai grele jocuri – Wave Wave

Wave Wave este cu siguranță unul dintre cele mai grele jocuri pentru dispozitive mobile. Scopul este să ghidați o linie printre diverse obstacole care apar pe parcurs. Ca și cum nu ar fi fost deja de dificil, obstacolele se mișcă în continuu în cerc. Există chiar și un avertisment online în legătură cu faptul că jocul poate cauza stări de greață. Wave Wave poate fi găsit pe Play Store, prețul lui fiind  de 9,33 lei, dar și pe App Store, unde costă 2,99 dolari.

wave wave cele mai grele jocuri

Wave Wave

Cele mai dificile jocuri – VVVVVV

VVVVVV a fost creat de aceeași persoană care a creat și Super Hexagon. Jocul este la fel de dificil, însă nu imposibil. VVVVVV a fost creat pe baza unei platforme care există încă din anul 2010 și poate fi descărcat de pe Google Play Store pentru 10,72 lei, sau de pe App Store pentru 2,99 dolari.

vvvvvv cele mai grele jocuri

vvvvvv

Cele mai enervante jocuri – Swing Copters

Un urmaș de seama al lui Flappy Bird, Swing Copters rămâne fidel modelului creat de predecesorul său arhicunoscut. Astfel, va fi extrem de dificil să obțineți un scor mare în acest joc. Dacă ați jucat Flappy Bird, atunci trebuie neapărat să încercați și Swing Copters. Jocul este disponibil pe Google Play Store și pe App Store gratuit.

swing copters cele mai grele jocuri

Swing Copters

Cele mai grele jocuri – Mr Flap

Ultimul joc de pe lista noastră face și el parte din valul de aplicații care a sosit în urma dispariției Flappy Bird. Nu credeam că se poate, dar Mr Flap cumva a reușit să împrumute câteva elemente din Flappy Bird și să includă ceva nou, ridicând astfel nivelul de dificultate. Mr Flap poate fi descărcat de pe Play Store și de pe App Store.

mr flap screen cele mai grele jocuri

Mr Flap