11 nov. 2014 | 17:58

Cei care au ratat prima ocazie de a precomanda un OnePlus One pot încerca iar pe 17 noiembrie

ACTUALITATE
Cei care au ratat prima ocazie de a precomanda un OnePlus One pot încerca iar pe 17 noiembrie

Încet dar sigur, OnePlus One se îndreaptă spre o disponibilitate generală, compania chinezească urmând să susțină pe 17 noiembrie cea de-a doua sesiune de precomenzi.

OnePlus one

Telefonul celor de la OnePlus a ieșit în evidență, după cum am mai spus, prin două lucruri: primul este raportul calitate preț și al doilea este dificultatea cu care acesta poate fi obținut. OnePlus One, un smartphone cu specificații aproape identice cu cele mai cunoscute flasgship-uri ale vremii,  a fost unul dintre telefoanele care au demonstrat că performanțe foarte bune se pot obține și cu device-uri de două ori mai ieftine decât Samsung Galaxy S5 sau HTC One M8. În ceea ce privește modul de a obține unul, OnePlus One se îndreaptă spre a doua sesiune de precomenzi, sesiune accesibilă tuturor.

Prima dintre acestea se poate spune că a fost un eșec, numărul mare de utilizatori facând ca serverele celor de la OnePlus să cedeze, motiv pentru care mulți nu au apucat să plaseze o comandă. Nici sistemul după care sesiunea s-a desfășurat nu a fost pe placul tuturor, existând unele plângeri în legătură cu acesta. OnePlus vrea să demonstreze că a învățat ceva din toată această întâmplare, iar pe 17 noiembrie va iniția cea de-a doua etapă de precomenzi.

Startul se dă la ora 18:00

Etapa aceasta va începe la 18:00, ora României, și va dura fix o oră, timp în care mulți vor fi probabil mai aproape ca oricând de a obține un telefon OnePlus One. În cazul în care telefonul nu mai este în stoc, livrarea va începe imediat. Dacă stocurile s-au epuizat, atunci livrarea va fi amânată pentru o dată ulterioară. Așa că luni, 17 noiembrie  poate fi și ziua în care unii își vor achiziționa primul OnePlus One. Cei care vor ca întreg procesul să se desfășoare mai repede își pot pregăti precomanda pe site-ul oficial.