29 nov. 2014 | 11:30

Call of Duty Advanced Warfare vă aruncă în luptă cu zombi [VIDEO]

ACTUALITATE
Call of Duty Advanced Warfare vă aruncă în luptă cu zombi [VIDEO]

Deşi au existat mai multe zvonuri referitoare la un mod de joc cu zombi în , abia acum acesta a fost confirmat oficial.

Call of Duty Advanced Warfare Zombies

Un nou trailer postat online zilele trecute ne confirmă introducerea în Call of Duty , printr-un DLC, a unui mod de joc în care vă veţi lupta împotriva unor hoarde de zombi.

Destul de aproape de lansarea oficială a noului CoD de pe 4 noiembrie, foarte mulţi erau siguri că respectivul titlu ar trebui să vă ofere , pe lângă campania clasică, câteva misiuni cu zombi. Pentru că versiunea finală a a acestui titlu nu a inclus astfel de elemente, mulţi au sperat la un DLC care să remedieze problema. Respectivul DLC va purta numele de Exo Zombies şi ar trebui să fie destul de agresiv.

În trailer, un soldat foloseşte un pistol de avertizare pentru a cere ajutor, doar ca în secunda următoare să fie asaltat de o armată de zombi. În timp ce muniţia respectivul soldat este pe terminate, acesta aleargă către un elicopter ce oferă suport cu o mitralieră doar ca, în final, să fie salvat. Punctul culminant al trailerului îl înfăţişează pe Gideon, unul din personajele principale ale campaniei Single Player, uitându-se la numărul foarte mare de zombi care încercau să ia cu asalt elicopterul, doar ca la final un zombi dotat cu un exo schelet să facă o săritură impresionantă până la elicopter.

Exo Zombies ar trebui să ajungă la jucători cândva în luna ianuarie şi, deşi nu a fost detaliat acest aspect, este foarte probabil să fie lansat simultan pentru toate platformele pe care este disponibil jocul. Dacă nu mai apare altceva între timp, acest DLC ar trebui să fie primul lansat pentru Advanced Warfare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele