12 aug. 2014 | 08:40

Call of Duty Advanced Warfare – noi detalii despre modul multiplayer [VIDEO]

ACTUALITATE
Call of Duty Advanced Warfare - noi detalii despre modul multiplayer [VIDEO]

Primul trailer pentru partea de multiplayer a demonstrează cât de mult se distanțează acest episod de vechile jocuri CoD.

advanced-warfare

Indiferent cât de mult se chinuie Activision să lanseze jocuri în fiecare an cu o poveste atractivă, cei mai mulţi gameri preferă seria CoD pentru partea de multiplayer. Din acest motiv, a fost aşteptat Advanced Warfare Multiplayer, dar deocamdată nu este disponibil decât trailerul.

Cu câteva zile înainte de Gamescom 2014, dezvoltatorii de la Sledgehammer Games au făcut public trailerul de mai jos. Acesta ne răspunde la cele mai multe întrebări legate de noutăţile introduse pe partea de multiplayer în Call of Duty Advanced Warfare. Acum aflăm utilitatea costumelor de tip exoschelet, care vor fi purtate de fiecare jucător. Acestea vă vor ajuta să vă mişcaţi foarte rapid dintr-o zonă în alta – Overlock, să zburaţi un pic – Boost sau să vă integraţi cu uşurinţă în mediul înconjurător, devenind invizibili. În total, este vorba de şapte abilităţi noi care depind de energia prezentă în costum. Ping afişează zonele de pe hartă în care se aud împuşcături. Shield ridică un scut temporar în faţa jucătorului.

Află și despre: The Last of Us: Remastered – Cum se îmbunătățește o capodoperă [REVIEW]

Ca moduri de joc vor exista 12 tipuri de experienţe pe care să le recreaţi împreună cu prietenii de pe Internet. Nu vor lipsi Team Deathmatch, Capture the Flag, Search and Destroy sau Domination. Uplink este unul dintre modurile noi de joc multiplayer în care o echipă trebuie să recupereze nişte informaţii doar ca la scurt timp să le urce online pe un server printr-o staţie mobilă.

Call of Duty Advanced Warfare urmează să se lanseze pe 4 noiembrie pentru PC, Playstation 3 şi 4, Xbox 360 şi Xbox One. Dacă vă aruncaţi să faceţi precomandă, veţi putea să vă jucaţi cu o zi înainte, de pe 3 noiembrie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele