04 dec. 2014 | 18:11

Cadouri de Moș Nicolae: Gadgeturi distractive și utile pe care să le dăruiești

FEATURE
Cadouri de Moș Nicolae: Gadgeturi distractive și utile pe care să le dăruiești

Niciodată nu poți trece prea multe cadouri pe listă de Moș Nicolae, așa că am pregătit unele mai „speciale“. Iată ce gadgeturi interesante le poți dărui celor dragi.

cadouri gadget mos nicolae si craciun

Cadouri: Gadgeturi distractive și utile pe care să le dăruiești

După ce am făcut lista reducerilor la eMAG, care durează până pe 8 decembrie și care aduce câteva produse foarte bune în atenția cumpărătorilor, am colindat Internetul pentru a găsi și gadgeturi interesante și deopotrivă utile. Unele sunt deja în România, așa că le-am trecut aici.

Gadgeturi „legate“ de smartphone

HELO TC Chopper este un elicopter teleghidat prin smartphone. Funcționează cu orice telefon care are Android 2.2 sau mai nou și iOS 6 sau mai nou. Are un cadru metalic în interior, se încarcă prin USB și îl controlezi printr-o aplicație. Probabil că la început îl vei izbi de pereți, dar în timp te vei descurca să îl conduci ca un expert.

helo-tc-chopper

Dacă elicopterul de mai sus nu te tentează, avem și o mașină teleghidată. De data asta e vorba de un Ferrari Enzo care se conectează la telefon, dar de data asta aplicația e doar pentru iPhone sau iPad (și iPod Touch, dacă ți-ai cumpărat așa ceva). Poți conduce mașina atât prin gesturi, cât și prin controale touch, iar energia îi vine din patru baterii AA incluse în pachet (mai târziu îi poți cumpăra unele mai bune).

ferrari-enzo-telecomanda-wireless-bluetooth

Următoarea recomandare este de tricou pentru geeks. Primul este capabil să intercepteze semnalul WiFi și să îți arate ce intensitate are. Funcționează cu patru baterii AAA și captează semnal în benzile 802.11b și 802.11g.

wifi-t-shirt-tricou-wireless-2.950x670-adaptive

Al doilea tricou este unul pentru compozitorul din tine. Se numește Drum Machine și poți compune următorul hit direct pe piept. Are 8 zone sensibile pe care poți compune, dispune de un mini-amplificator și are funcție de loop. Poate înregistra o compoziție de până la trei minute și apoi s-o redea.

drum-machine-2.950x670-adaptive

Apple a renunțat la iPhone 5, dar dacă ai un astfel de smartphone, există o carcasă iGlow pentru el. Telefonul va rezista mai bine la impact, îți va lumina calea în întuneric și are un compartiment dedicat cardului de credit să nu mai cari portofelul după tine.

i-glow-iphone-5-case-husa-fosforescenta-2.950x670-adaptive

Este iarnă, totuși, și este frig. Avem astfel aceste căști numai bune de pus peste urechi, dar care nu te izolează de lume. Au microfon și difuzoare încorporate, se conectează la telefon printr-un cablu cu mufă de 3,5 mm și îți vor ține urechile la căldură. De asemenea, au și buton pentru a prelua apelurile.

earmuffs-muff-casti-audio-telefon-smuff-1.950x670-adaptive

Alte gadgeturi utile care ne-au plăcut

Începem cu cel mai mare dușman al utilizatorului de smartphone: mănușile! Dragă cititorule, fă cunoștință cu aceste mănuși pentru ecrane tactile. Gândite special pentru cei care umblă prin frig și doresc să își protejeze degetele de crivăț, aceste mănuși te ajută să interacționezi cu ecranul telefonului fără să mai fi nevoit să renunți la protecție. Cu adevărat tehnologia a avansat spre culmi neașteptate și uneori este și utilă.

Manusile TouchScreen

O altă recomandare, de această dată una practică și extrem de utilă pentru dependenții de chat pe Facebook, este bateria pe care o alimentezi de la Soare. O soluție rapidă și eficientă pentru situația în care rămâi fără baterie la telefon, mp3, mp4, cameră foto sau orice alt dispozitiv cu acumulatori de mici dimensiuni și se mai și poate reîncărca folosind energia solară. Totuși, mai nou soarele se ascunde după nori.

Baterie Solara Externa

Și pentru că tot discutăm de cât de departe a ajuns tehnologia, faceți cunoștință cu capul de duș colorat. Nu, nu este un cap de duș plin cu cerneală, ci ceva mult mai banal și mai puțin nociv, sunt niște LED-uri. Cert este că făcutul de duș cu lumina stinsă nu a fost până acum o idee incitantă, dar când o lumină roșie pleacă din capul dușului, parcă-parcă ar fi o idee bună.

cu Capul de Dus Colorat

The Walking Dead Monopoly este cadoul ideal pentru ține, pentru iubită, dar și pentru familie. Doar că este cu zombie și are temă celebrului show televizat și benzii desenate. Recomandarea noastră vine tocmai pentru că fanii înrăiți ai acestui show vor recunoaște mici inserții umoristice, dar și referințe cunoscute doar de aceștia. Plus că boardgame-ul arată absolut genial.

The Walking Dead Monopoly

Și pentru că am adus aminte de fani hard-core, faceți cunoștință cu bomboanele Breaking Bad cu 99,1% zahăr, dar nu sunt Blue Meth. Dacă ai un prieten și știi că este fan al acestui show, aceste bomboane sunt cadoul ideal. Doar că trebuie să îi aduci aminte că trebuie să le mănânce, nu să le vândă pe eBay.

bomboanele Breaking Bad

Ultima noastră recomandare este probabil cel mai inedit obiect din această listă: Cube 3D Printer. Dacă stai cu sufletul la gură, încă din anii ’80, așteptând să-ți cumperi prima imprimantă 3D pentru uz personal, poți răsufla liniștit, Cube 3D Printer e primul astfel de gadget și este glorios. Să recapitulăm: prima imprimantă 3D pentru uz personal, conexiune WiFi, software dedicat pentru creații 3D cu 25 de modele deja create numai bune de printat, posibilitatea imprimării obiectelor tridimensionale cu latură de până la 14 cm, reutilizabilă prin schimbarea cartușului cu „cerneală“ și mai și printează ce îți poftește inima.

Cube 3D Printer

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele