15 mai 2014 | 19:30

Bruce Lee apare în primul trailer EA Sports UFC [VIDEO]

VIDEO
Bruce Lee apare în primul trailer EA Sports UFC [VIDEO]

Să readuci o legendă la viață prin intermediul tehnologiei este o realizare dosebită, iar EA Sports a luat în considerare această idee la modul cel mai serios. Acest trailer EA Sports UFC spune totul.

Bruce Lee EA Sports UFC

EA Sports UFC este titlul în cadrul căruia Bruce Lee își va face apariția, iar viziunea producătorului este ca jucătorul să se simtă la fel de ”puternic” precum legenda, lucru ce se poate observa în trailerul de mai jos. Bruce Lee este, așadar, personajul misterios pe care EA Sports spunea că îl va introduce în următorul titlu, UFC, iar jucătorii îl vor putea debloca la categoriile flyweight, bantam weight, featherweight și lightweight.

”Când te lupți în personajul lui Bruce Lee, dorim să fim siguri că vei experimenta aceeași viteză, agilitate și aceeași putere pentru care era recunoscut. Ne dorim ca atunci când îl controlezi pe Bruce Lee în interiorul octagonului să simți puterea dragonului.” a menționat într-o notă amuzantă Brian Hayes, director creativ în cadrul EA Sports UFC.

Nu mai trebuie menționat faptul că mulți dintre luptătorii UFC l-au citat pe Bruce lee ca fiind una dintre cele mai mari influențe în progresul acestora în cadrul UFC, chiar și președintele UFC, Dana White, are același sentiment. ”Dacă întrebi orice luptător care a fost inspirația lui când era mic, toți vor rosti numele lui Bruce Lee. Cred că sportul în sine, artele marțiale mixte, au fost opera ”dragonului”.

Mai este nevoie să vă urez vizionare plăcută a acestui trailer EA Sports UFC?