09 iun. 2014 | 16:00

Banner-ul lui Assassin’s Creed Unity sugerează modul de joc co-op

ACTUALITATE
Banner-ul lui Assassin’s Creed Unity sugerează modul de joc co-op

Acum câteva luni, după ce o serie de screenshot-uri au ajuns online, Ubisoft a confirmat că lucrează la un nou titlu numit Assassin’s Creed Unity.

Assassin’s Creed Unity

În afară de perioada de timp în care se desfășoară noul Assassin’s Creed Unity nu se cunoșteau alte detalii despre acesta și dacă vor exista schimbări majore în gameplay.

Zvonurile spun acum că noul titlu va suporta un mod de joc co-op, cu până la 4 jucători simultan, iar un banner expus la E3 de către dezvoltator ar putea confirma acest lucru. Bannerul afișează după cum se poate observa în imaginea de mai sus, numele jocului alături de 4 asasini.

Acest lucru a dus la specularea faptului că în joc ar putea fi introdus acest nou mod de luptă, confirmat în mare parte și de denumirea Unity al noului titlu. După cum am spus, acestea sunt doar o serie de speculații apărute în urma afișării banner-ului. Oricum, nu va trebui să așteptăm prea mult pentru confirmarea acestui fapt, având în vedere că E3 va începe în doar câteva ore, iar prezentarea Ubisoft va avea loc în curând. Până atunci, sunt curios ce părere au gamerii și pasionații care ne citesc despre acest nou mod de joc.