14 sept. 2014 | 08:31

Bang & Olufsen intră în competiţia pentru TV-uri 4K de peste doi metri

ACTUALITATE
Bang & Olufsen intră în competiţia pentru TV-uri 4K de peste doi metri

Beovision Avant 85 este numele noului vârf de gamă de la dedicat celor care îşi doresc un TV capabil să umple orice perete.

bo-beovision-avant-85-640x426

Este imposibil să nu fi auzit de Bang & Olufsen, un producător de aparatură audio video care se mândreşte printr-o afinitate pentru un design spectaculos.

După ce la începutul anului danezii să mândreau cu primul lor TV cu rezoluţie nativă 4K, Avant 55, acum, acelaşi producător a mărit un pic diagonala vârfului său de gamă. Este vorba de un salt generos până la 85 de inci, aproximativ 2,15 metri în diagonală. Acest model poartă numele de 85 şi este foarte similar la capitolul design cu modelul lansat anterior. Calitatea imaginii afişate este sporită de un strat special anti-reflexie care, după spusele companiei, anulează reflexiile cu până la 98%.

Punând accent destul de tare pe experienţa audio oferită de TV, cei de la Bang & Olufsen au ascuns în partea de jos a carcasei nu mai puţin de 7 difuzoare. Partea interesantă constă în abilitatea acelor difuzoare de a se glisa mecanic spre marginile televizorului cu scopul de a amplifica spaţialitatea sunetului. Inclus în pachet va mai fi un subwoofer Coscone de 6,5 inci şi un emiţător wireless pentru integrarea de şi mai multe boxe în aceeaşi ecuaţie.

Acest TV de peste doi metri va rula interfaţa pentru Smart TV-uri Bang & Olufsen. Va avea o varietate de porturi HDMI, USB şi Ethernet, dar nu vor lipsi nici abilităţile de comunicaţii WiFi sau DLNA. Disponibil începând cu luna viitoare, noul exponent al familiei BeoVision va putea fi achiziţionat cu 23.000 de dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele