11 mart. 2014 | 17:30

Armă cu electroşocuri cu formă de… iPhone

ACTUALITATE
Armă cu electroşocuri cu formă de... iPhone

Deşi nu este vorba de genul obişnuit de clonă iPhone pe care o vedem online, dispozitivul de mai jos este de fapt o armă cu electroşocuri  ce ar putea fi letală.

iPhone-StunGun-0

Pistoalele cu , indiferent de forma în care vin, pot fi folosite fără nici un fel de probleme până la o anumită capacitate. În condiţiile în care o astfel de armă cu electroşocuri vine mascată într-un iPhone şi are o putere de 50.000 de volţi, subit a devenit ilegală. Motivul este că poate fără probleme să omoare un om prin provocarea unui infarct.

La ora actuală, există câteva , iar acelea sunt legale.

Creaţia din imaginile alăturate, de forma unui iPhone, a fost surprinsă de la un tânar de 14 ani din Manchester. Deoarece se pare că nu îi era suficientă, copilul se plimba şi cu un cuţit la cingătoare. În ceea ce priveşte aparatul pentru şocuri electrice, acesta a fost foarte bine descris de Sergentul Phil Marsh responsabil de arestare. ,,Este similar estetic cu un iPhone negru, dar butoanele de volum sunt mai proeminente. Marginea superioară are o bandă argintie cu două puncte prin care este descărcat curentul. Butoanele de volum par să activeze aparatul. Oamenii trebuie să ştie că posesia unui astfel de dispozitiv este ilegală în conformitate cu Firearm Act.’’

Partea cea  mai interesantă este preţul de aproximativ 100 de lei pentru care poate fi cumpărat un astfel de aparat online, de către oricine. Nici măcar nu contează dacă la capătul tastaturii se află un minor. Ca urmare, dacă nu erau suficient de multe pericole online de care trebuia să vă protejaţi copii, acum puteţi adăuga la respectiva lista şi pistoale cu electroşucuri mascate sub formă de iPhone.

iPhone-StunGun-4

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele