13 iun. 2014 | 20:55

Apple lansează un program de înlocuire a încărcătoarelor pentru iPhone

ACTUALITATE
Apple lansează un program de înlocuire a încărcătoarelor pentru iPhone

Pentru cititorii noștri, mai exact pentru utilizatorii de produse Apple, și mai specific iPhone-uri, de notat că producătorul a lansat o campanie de înlocuire a unor încărcătoare posibil defecte.

Apple iPhone

Din spusele celor de la Apple, aceștia au identificat o serie de alimentatoare USB pentru priză, care au venit cu iPhone-ul sau au fost vândute separat, și care au potențioalul de a se supraîncălzi și care pot pune în pericol siguranța dispozitivului și a utilizatorului.

Apple menționează că aceste adaptoare folosite pentru modelele europene de iPhone 3GS, iPhone 4 și iPhone 4S, din octombrie 2009 până în septembrie 2012 pot avea aceste probleme menționate mai sus. Dacă sunteți utilizatori ai unui iPhone mai nou, nu veți întâmpina o situație similară. Verificarea acestora este destul de simplă, și se face după modelul înscris pe alimentator, care ar trebui să fie A1300. Dacă adaptorul vostru are această notație, iar dispozitivul a fost achiziționat cu factură din magazinele oficiale Apple, și cel mai probabil de la operatori, ar trebui să îl puteți schimba gratuit.

Se spune că Apple îi va despăgubi și pe cei care și-au cumpărat un încărcător de iPhone, pentru că primul s-a defectat pe motiv de supraîncălzire. România este și ea pe lista acestor upgrade-uri însă nu știm exact care sunt magazinele care pot efectua aceste schimburi. Cu această informație, și cu link-ul de aici, ar trebui ca magazinul respectiv să se intereseze și să vă rezolve problema.