24 feb. 2014 | 08:00

A apărut cel mai rapid hostpot mobil din lume: Huawei E5786

ACTUALITATE
A apărut cel mai rapid hostpot mobil din lume: Huawei E5786

Multe dintre dispozitivele pe care le avem la noi îşi pot partaja conexiunea de date. Totuși, E5786 este mult mai eficient decât concurenţa.

Huawei-E5786-Mifi-Wifi hotspot mobil

Deşi la MWC producătorii se pot arunca la câţiva termeni de marketing greu de testat printre standurile din Barcelona, nu este exclus ca cei de la Huawei să nu fi exagerat atunci când au vorbit de Huawei E5786.

Huawei E5786 este clasificat ca fiind cel mai rapid hotspot mobil la ora actuală, capabil de partajarea unei conexiuni LTE CAT-6.

Funcţionând ca un router portabil în care introduceţi un SIM de date, creaţia Huawei pune, într-un mod evident, un accent pe un design frumos. Partea de procesare a acestui gadget este asigurată de un procesor pe 28 nm HPM Cortex A9. În ceea ce priveşte conectivitatea, este prezentă atât compatibilitatea cu standardul 802.11 a/b/g/n cât şi 802.11ac.

Huawei E5786 suportă până la 10 dispozitive conectate simultan, iar autonomia promisă de producător gravitează în jurul valorii de 10 ore. În cazul în care nu este evident, aceasta din urmă este o valoare mai mult decât decentă pentru un astfel de aparat. Dacă aveţi nevoie de un pic de curent la telefon, merită să aveţi în vedere şi faptul că Huawei E5786 funcţionează şi ca o baterie suplimentară pentru gadgeturile voastre. Partea de configurare şi monitorizare a performanţei se realizează printr-o aplicaţie de smartphone foarte intuitivă.

Nu avem încă un preţ pentru acest hotspot mobil şi nici o dată precisă de lansare, deşi ne aşteptăm să ajungă în magazine în urmatoarele luni.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele