20 nov. 2014 | 08:05

Android 5.0 Lollipop pentru Galaxy Note 3 e prezentat într-un videoclip [VIDEO]

ACTUALITATE
Android 5.0 Lollipop pentru Galaxy Note 3 e prezentat într-un videoclip [VIDEO]

Propagarea noului sistem de operare Android 5.0 Lollipop pe anumite terminale rămâne o dilemă. Din fericire, pe Galaxy Note 3 am aflat că va veni cu siguranţă.

Samsung Galaxy Note 4 review Playtech (11)

În ultimele zile au apărut tot mai multe dovezi cum că . Până când Google va remedia respectivele mici probleme, rămâne să vedem însă posesorii căror terminale se vor bucura de acest sistem de operare.

După ce l-am văzut disponibil pe aparatele Nexus şi dispozitivele Google Play Edition, începe să se clarifice un pic şi lista terminalelor obişnuite de la terţi care vor face tranziţia la cea mai recentă versiune de Android. În ceea ce priveşte compania sud-coreeană, cei de la Samsung nu au făcut publică nici o listă pentru a ne lămuri exact ce smartphone-uri şi tablete vor fi favorizate sau neglijate. Dacă putem folosi un clip recent, care a început să circule pe internet, ca reper, Galaxy Note 3, phabletul lansat anul trecut ar putea fi pe lista norocoşilor. În acest scurt preview putem vedea în detaliu schimbările de interfaţă specifice noului SO, particularităţi de TouchWiz, cât şi funcţia de  MultiView.

Deşi nu avem nici o ideea când Lollipop va ajunge pe Note 4, utilizatorii de Note 3 îşi vor putea instala acest update în prima parte a lui 2015. Săptămânile rămase din 2014 vor fi dedicate, cel mai probabil, propagării de actualizări ale câtorva vârfuri de gamă care au început să fie comercializate anul acesta, Galaxy Alpha, , Galaxy Note 4 şi Galaxy Note Edge fiind destul de sus pe lista priorităţile.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele