03 dec. 2014 | 22:09

Alternative la Microsoft Office. Softuri online care ţin loc de Word, Excel sau Power Point

TUTORIALE
Alternative la Microsoft Office. Softuri online care ţin loc de Word, Excel sau Power Point
alternative la microsoft office zoho docs

Am ales pentru voi 4 alternative la Microsoft Office

Cei care nu se află în fața propriului computer și au nevoie urgentă de un soft pentru redactarea de documente au câteva alternative la Microsoft Office. În acest articol, prezentăm alternativele online, care nu presupun descărcarea unui program.

Vă prezentăm câteva dintre aplicaţiile online de tip Office, sisteme care au majoritatea ustensilelor ce te ajută să creezi document Word, Excel sau prezentări de tip Power Point.

Alternative la Microsoft Office. 4 unelte online de ţinut minte

Zoho. Are peste 5 milioane de utilizatori. Faţă de opţiunile care sunt o alternativă la Office, în contul tău mai poţi beneficia de o aplicaţie pentru notiţe, calendar şi un mail.Te poate ajuta şi la formule de tabel, la fel ca în orice document excel. Documentele le poţi împărtăşi online şi cu alte persoane. 

Google Docs. Îţi poţi crea trei dintre cele mai populare aplicaţii în Microsoft Office: prezentare Power Point, documente Word şi în Excel. Poţi stoca aproximativ 10GB de documente.

Office 365. Este chiar alternativa online oferită de cei de la Microsoft. Vă puteți crea rapid documente de prezentare Power Point, Word sau Excel. Vă conectați pe această platformă cu un cont Microsoft.

ThinkFree. Are o interfaţă asemănătoare Office 2003. În contul pe care ţi-l creezi îţi poţi stoca 1GB de documente. În meniu sunt diverse ustensile care te ajută să faci documente pe care le faci în Office.

Dacă v-au plăcut aceste alternative la Microsoft Office, nu uitaţi să distribuiţi articolul pe Facebook, pentru a ajunge le cât mai multe persoane interesate.