05 sept. 2014 | 08:30

Apple pregătește ceva mare și vrea ca fanii să știe: evenimentul pentru iPhone 6, transmis live

ACTUALITATE
Apple pregătește ceva mare și vrea ca fanii să știe: evenimentul pentru iPhone 6, transmis live

 respectă tradiția și lansează pagina web unde poți vedea prezentarea iPhone 6. Totuși, nu este pentru toată lumea acest eveniment.

apple iphone 6 eveniment lansare live

Accesând apple.com/live veţi fi întâmpinaţi de un cronometru care vă spune câte ore, minute şi secunde mai aveţi până la evenimentul de lansare al noului smartphone ieşit de Cupertino. Nu este prima oară când cei de la Apple oferă un stream live cu un eveniment de lansare și ca în fiecare an este doar pentru cei care au echipamente Apple. Pentru a amplifica un pic misterul lansării, cronometrul este însoţit de mesajul „Video live de la evenimentul nostru special va fi disponibil aici. La fel vor fi şi multe alte lucruri“. Dacă vreţi să o urmăriţi în direct, conferinţa se va desfășura luni, pe data de 9 septembrie, ora 20.00, ora locală a României.

Citește și: iPhone 6 versus iPhone 5s, în cel mai bun videoclip de până acum

După lungi speculaţii despre noul , cei de la Apple au confirmat abia acum o săptămână că evenimentul se va derula pe 9 septembrie. Ne aşteptăm ca în acel context să se confirme oficial cel puţin un nou smartphone al companiei lui Tim Cook cu diagonala de 4,7 inci. Un iPhone de 5,5 inci este de asemenea foarte probabil. Nu este exclusă nici lansarea ceasului inteligent iWatch care se zvoneşte deja de câţiva ani. Ieri, pentru prima oară, un analist a asociat şi lansarea celei de a doua generaţii de iPad Air cu respectiva conferinţă.

În principiu, în ultimele săptămâni am fost bombardaţi cu zvonuri despre posibilele lansări Apple. Fluxul de informaţii a fost atât de mare încât a devenit de mult timp imposibil să poţi diferenţia între ce este posibil sau foarte probabil. Din fericire, mai sunt doar câteva zile şi curiozitatea ne va fi satisfăcută.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele