15 oct. 2013 | 12:10

Zvon: Samsung si Apple lucreaza la tablete de 12 inci

ACTUALITATE
Zvon: Samsung si Apple lucreaza la tablete de 12 inci

Desi nu este prima oara cand auzim astfel de zvonuri, mai multe surse confirma faptul ca si lucreaza la tablete de 12 inci.

samsung apple tablete 12 inci

O publicatie din Taiwan are informatii sigure cum ca atat Apple, cat si Samsung lucreaza la tablete cu ecrane de 12 inci. In urma cu cateva zile, alta sursa anunta faptul ca gigantul din Cupertino are pe lista de cercetare un iPad de o asemenea dimensiune, iar surse apropiate de subiect confirmau o colaboare cu Quanta Computer pentru a finaliza proiectul. De aceasta data, tot asocierea cu Quanta a venit in vizor. In ceea ce-i priveste pe cei de la Samsung, nu este deloc exclus ca siei sa lucreze la tablete de 12 inci.

Acest set de informatii vine sub forma unui reportaj Digitimes, o publicatie care nu are un istoric foarte roz in ceea ce priveste zvonurile materializate. Pentru ca nu puteau lipsi si niste informatii legate de iWatch, aceeasi publicatie a asociat Quanta Computer si de livrarea unor componente pentru ipoteticul smartwatch al celor de la Apple. De partea cealalta a baricadei, cei de la Samsung au incercat sa-i convinga pe mai marii Google sa lucreze la o tableta de peste 10 inci, dar au fost refuzati pe motiv ca gigantul din Mountain View isi dedica toata atentia in aceasta perioada modelelor de 7 inci.

Nu exista inca zvonuri vizavi de o data de lansare pentru ipoteticele tablete de 12 inci. In schimb, tot mai multe publicatii au confirmat data de 22 octombrie ca fiind momentul in care Apple va anunta noul iPad 5 si, probabil, un iPad mini cu Retina Display.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele