18 mart. 2013 | 20:22

Xperia SP si Xperia L – Doua noi smartphone-uri mid-range Sony

ACTUALITATE
Xperia SP si Xperia L - Doua noi smartphone-uri mid-range Sony

Xperia SP si Xperia L sunt doua noi smartphone-uri mid-range prezentate astazi de Sony.

Xperia SP si Xperia L

Xperia L se remarca printr-un display de 4,3 inci la 854×480 pixeli, chipset Qualcomm MSM 8230 cu proces Krait dual-core la 1GHz, Wi-Fi, Bluetooth, 3G HSPA, NFC si un acumulator de 1900 mAh. Mai mult decat atat, smartphone-ul vine echipat cu o camera de 8 megapixeli cu senzor Exmor RS si optiune HDR atat pentru video cat si pentru fotografii si un buton dedicat capturarii fotografiilor.

Xperia L

De cealalta parte, ceva mai potentul Xperia SP vine cu un display HD 720p Bravia Engine 2 LCD de 4,6 inci, chipset Qualcomm Snapdragon MSM 8960 Pro cu procesor dual-core Krait la 1,7 GHz, GPU Adreno 320, 8GB memorie interna si suport pentru carduri microSD. Camera foto va fi dotata cu acelasi senzor Exmor RS dar de data aceasta pe langa HDR intalnim si modul Auto Superior imprumutat de la camerele foto compacte.

Xperia SP

Xperia SP va beneficia si de modul 4G LTE si implicit va oferi utilizatorilor viteze sporite de navigare si download sau upload. Din punct de vedere al sistemului de operare, cele doua telefoane Sony ruleaza Android 4.1.1 si inglobeaza modul STAMINA de utilizare eficienta a acumulatorului pentru imbunatatirea autonomiei.

Ambele telefoane sunt programate sa soseasca in Europa incepand cu trimestrul al doilea al acestui an la preturi de 419 euro pentru Xperia SP si respectiv 299 euro Xperia L.