02 oct. 2013 | 22:19

Xigmatek Aquila – O noua carcasa MicroATX face furori online

ACTUALITATE
Xigmatek Aquila - O noua carcasa MicroATX face furori online

Noua carcasa pentru sisteme MicroATX, Ximatek Aquila, si-a facut aparitia recent pe site-urile din afara, odata cu anuntul oficial al acesteia.

Carcasa PC Xigmatek AquilaCarcasa Xigmatek Aquila este construita in jurul a doua „grinzi” din metal, si are o pozitie putin inclinata spre partea din spate. Rama de prindere a placii de baza este orientata orizontal, la fel ca si la faimoasa Bitfenix Prodigy, permitand astfel montarea unor coolere foarte inalte pentru procesor, pana la 180 mm mai exact.

Partea de sus permite montarea unei unitati optice de dimensiuni standard, 5.25 inci sau a unui rack pentru unitatile de stocare. Carcasa suporta placi grafice cu o lungime de pana la 330 mm, aproape maximul pentru placile existente pe piata la momentul actual.

In partea inferioara, Xigmatek Aquila permite montarea unei surse de dimensiuni normale si a doua unitati de stocare de 3.5 inci precum si inca doua pentru SSD-uri de 2.5 inci.

Pentru racire, se pot instala ventilatoare de pana la 140 mm diametru. Cu mici modificari ale asezarii interioare producatorul spune ca este posibila montarea unui ventilator si de 200 mm. Numarul maxim de ventilatoare ce pot fi montate este de 5. Partea laterala detine conectori USB 3.0 in numar de 2, si conectorii de audio, microfon si casti. Carcasa are dimensiuni de 390 mm x 403 mm x 265 mm.

Pretul nu a fost inca facut oficial, ce stim pana acum este ca va putea fi achizitionata pe culorile alb si negru.

Carcasa PC Xigmatek Aquila Sertare SSD

Carcasa Xigmatek Aquila