15 iun. 2013 | 11:30

Wearable ROCK! Sau tricoul chitara electronica…

ACTUALITATE
Wearable ROCK! Sau tricoul chitara electronica...

Daca ai invatat sa canti la chitara si chiar iti place, dar e prea voluminoasa sa o cari, nici o problema: acum poti canta la Electronic Guitar Shirt.  

Electronic Guitar Shirt-3

Tot cei de la ThinkGeek au scos acest tricou, care are desenata pe piept o chitara, iar pe grif sunt puse mai multe butoane care sunt, de fapt, corzile. Electronic Guitar Shirt nu este, de fapt, o jucarie care ruleaza sunete inregistrate, ci este un instrument real care permite utilizatorului sa cante melodiile favorite, sau chiar sa compuna.

Si cum se poate canta? Simplu! Toate acordurile majore sunt inregistrate la o chitara electrica si puse „sub” butoanele de pe grif, ceea ce inseamna ca atunci cand este folosit, Electronic Guitar Shirt suna exact ca o chitara adevarata. Deci succesul nu depinde de aceste acorduri, ci de talentul celui care o foloseste. Iar mini-amplificatorul purtat la curea te face auzit, asta in mod sigur, dupa cum se vede mai jos. Cei de la ThinkGeek spun ca se pot canta o multime de piese rock clasice chiar fara prea multa indemanare, mai ales ca exista o serie de instructiuni care arata unde trebuie apasat pentru a scoate acordurile necesare. Electronic Guitar Shirt poate fi cumparat online, pretul fiind de 27 de dolari.