31 mai 2013 | 10:00

Wake Alarm, o aplicatie de iOS care te trezeste cu adevarat [VIDEO]

ACTUALITATE
Wake Alarm, o aplicatie de iOS care te trezeste cu adevarat [VIDEO]

Wake Alarm este o noua aplicatie pentru iDevice-uri care va trezeste si din cel mai profund somn printr- de anulare a alarmei.

wake alarm screenshots 3

Nimic nu se compara cu somnul dulce e dimineata in care posesorii de smartphone apasa pe snooze la alarma fixata cu sfintenie cu o seara inainte sau cu cateva ore in urma. Problema vine de cele mai multe ori din usurinta cu care puteti da snooze pentru a dormi noua sau zece minute in plus. Din fericire, dintre pentru a va trezi, Wake Alarm s-ar putea sa fie printre cele mai eficiente.

Costa doar doi dolari si poate fi achizitionata in acest moment din AppStore-ul celor de la Apple. Pentru ca smartphone-urile recente includ foarte multi senzori, Wake Alarm profita de accelerometru si de ecranul sensibil la atingere pentru a va obliga sa faceti un pic de efort pentru a opri alarma de la telefon. Cine stie, asa poate va sare somnul. Daca nu aveti probleme cu trezitul, puteti de exemplu sa va setati o alarma simpla care implica sa faceti un simplu tap pe ecranul telefonului pentru a o intrerupe. La un nivel intermediar de dificultate intra in discutie intoarcerea telefonului pe partea celalata pentru aceeasi actiune. In cazul extrem in care sunteti constient ca este aproape imposibil sa va treziti din prima dimineata, puteti fixa o alarma care va obliga sa scuturati cu entuziasm telefonul o perioada destul de lunga de timp pentru a o opri.

Pentru un pic de diversitate, aplicatia include 12 sunete pe care le puteti fixa ca notificari si va ofera posibilitatea sa alegeti opt alarme la intervale diferite de timp pentru care sa fiti avertizat pe parcursul unei zile.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele