26 iun. 2013 | 11:00

Popularitatea lui vine scade rapid, Video on Instagram e de vina

ACTUALITATE
Popularitatea lui vine scade rapid, Video on Instagram e de vina

Sa fim seriosi, era previzibila aceasta schimbare, multi utilizatori de Vine au decis sa faca tranzitia catre

popularitate vine updates

Vine a fost revolutionar in urma cu mai putin de un an, asta doar ca sa va dati seama cat de repede se misca lucrurile in domeniul retelelor sociale. Cu toate ca din multe puncte de vedere noul serviciu al celor de la Instagram este o clona ostentativa a principiilor care au stat la baza , detaliile au fost cele care au adus brusc Video on Instagram pe primul loc. Trecerea de la un clip maxim de 6 secunde la 15 secunde, la care se mai adauga posibilitatea aplicarii de filtre interesante pe clipuri, toate cumulate au reusit sa detroneze Vine din majoritatea topurilor de aplicatii gratuite.

Din acest moment nu mai conteaza ca Video On Instragram a preluat reteta celor de la Twitter. Micile schimbari sunt cele care au reusit sa ciupeasca semnificativ din numarul de utilizatori al serviciului de clipuri scurte. In topul aplicatiilor gratuite de iPhone din SUA, de joi pana duminica, Vine a coborat de pe locul 5 pe 7. Desi pare o modificare minora a topului, ziua de duminica a fost prima de pe 27 martie pana acum in care Vine nu a mai reusit sa-si mentina un loc in top 5. In Mexic, Vine a primit o lovitura si mai puternica, a cazut de pe locul trei pe zece, in acelasi clasament, in doar trei zile. In Europa, englezii erau cei mai incantati de Vine, din pacate si aici, proaspata variatie de Instagram s-a reflectat intr-o scadere semnificativa de popularitate. De pe locul 5, Vine se afla acum pe locul 12.

Desi sunt ceva sanse ca aceste variatii sa fie temporare, marcheaza cu siguranta o scadere in popularitate a Vine. Singura sansa acum este ca cei de la Twitter sa reinventeze rapid si radical serviciul. Daca utilizatorii asta isi doresc, cine stie, in scurt timp vom vedea pe Vine clipuri de 20 de secunde.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele