15 mart. 2013 | 00:33

Urmareste LIVE lansarea Galaxy S4 de la New York [VIDEO]

ACTUALITATE
Urmareste LIVE lansarea Galaxy S4 de la New York [VIDEO]

Dupa ce Steaua ne-a intristat in returul cu Chelsea, incercati sa nu ratati evenimentul de lansare al , Galaxy S4.

Samsung Galaxy S4 New York lansare

Una dintre cele mai mediatizate lansari din domeniul IT de anul acesta este aceea a noului smartphone de la Samsung din seria Galaxy. Urmasul ultra popularului Galaxy S III, desi are toate sansele sa fie un update incremental la smartphone-ul de anul trecut, isi va castiga instantaneu zeci de milioane de doritori. Pentru ca nimic nu se compara cu o experienta de la fata locului, si anul acesta, Samsung va ofera un stream video live de la eveniment incepand cu ora locala 1:00 AM.

Am dezbatut in numeroase articole zvonuri legate de urmatorul Galaxy S. In ultimele zile , nu doar in . Data de lansare era iar acum a venit momentul sa vedem si in timp real ce ne-a pregatit compania sud coreeana.

Cele mai multe zvonuri confirma o crestere a ecranului pana la valoarea de 5 inci. Sper doar sa nu fie un nou phablet pentru buzunare supradimensionate. Nu de alta, dar cred ca pana si fanii unor astfel de terminale s-au plictisit de aceasta crestere exponentiala in diagonala.

Vizionare placuta!

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele