06 nov. 2013 | 14:35

Update PS Vita – interactiunea cu PS4 este acum permisa

ACTUALITATE
Update PS Vita - interactiunea cu PS4 este acum permisa

Versiunea 3.0 de firmware a fost anuntata astazi pentru . Noul update PS Vita pregateste consola pentru interactiunea cu PS4.

PS Vita remote play ps4 playstation

Inca de la primele conferinte de anuntare ale PS4 s-a insistat destul de mult pe in ecuatia next-gen. De acum, toate acele detalii s-au materializat odata cu update-ul de firmware 3.0. Desi mai sunt cateva zile pana pe 15 noiembrie, momentul in care veti putea achizitiona un nou PlayStation daca va aflati intr-unul dintre statele privilegiate, update-ul la PS Vita poate fi instalat acum. Nu de alta, dar include si alte cateva functii care s-ar putea sa va incante.

Acest update PS Vita de azi include PS4 Link. Aceasta este unealta software responsabila pentru functia de remote play a jocurilor de PS4. Astfel, pe langa faptul ca veti putea folosi consola portabila ca si controller, va veti putea juca cateva jocuri de PS4 pe micul ecran al PS Vita. Dezvoltatorii de jocuri va vor putea oferi o experienta gen second-screen care sa profite intr-un mod creativ de display-ul din mana.

O aplicatie creativa de control parental isi gaseste de asemenea loc in noul update si pe ecranul de start de la PS Vita. Aceasta din urma va permite parintilor sa defineasca programe stricte pentru sesiuni de gaming sau un numar de ore pe care copilul le poate pierde jucandu-va sau vizionand diverse clipuri. O noua versiune a aplicatiei pentru management de continut permite posesorilor de Vita sa transfer informatii pe si de pe un PS3 folosind o conexiune WiFI intre cele doua.

Tot cu acest update PS Vita a fost modificat layout-ul aplicatiilor Friends si Messages. Daca vreodata ati fost tentat sa imortalizati vreun cadru static prin intermediul consolei, atunci va veti bucura ca noul firmware 3.0 va permite sa capturati si panorame prin intermediul aplicatiei native de captura.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele