17 feb. 2013 | 11:30

Un site pentru ultimul tweet al vedetelor

ACTUALITATE
Un site pentru ultimul tweet al vedetelor

Un pic macabru poata fi considerat un nou site care agregheaza de pe intreg mapamondul inainte de deces.

The Tweet Hereafter

,,Fiecare dintre noi va spune un ultim cuvant, unele dintre ele vor fi pe Twitter.” Aceasta este filozofia din spatele unui nou website intitulat TheTweetHereafter.com.

Pentru ca din ce in ce mai multi dintre noi folosesc pentru a cronica activitatile cotidiene, doi antreprenori s-au gandit sa profite de acest volum de informatie intr-un mod original. Noul site creat de Jamie Forrest si Michael McWatters este o colectie formata din ultimele tweet-uri ale diverselor personalitati care au avut cont pe Twitter si au decedat in ultimii ani. Momentan pe site sunt aproximativ 50 de tweet-uri.

,,Moartea este un subiect delicat si sigur nu vrem sa suparam pe nimeni”, a spus Forrest intr-un interviu recent pe marginea site-ului. ,,Majoritatea feedback-ului a fost de genul <Uau, chestia asta e morbida si stanjenitoare, dar fascinanta>.

Indiferent care este opinia voastra pe marginea acestui subiect, site-ul reprezinta o lectura interesanta. Din doar cateva click-uri am gasit tweet-uri apartinand lui Whitney Houston sau Aaron Swartz.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele