31 oct. 2013 | 07:30

Un nou record GTA 5, o invitatie la un concurs Rockstar Games

ACTUALITATE
Un nou record GTA 5, o invitatie la un concurs Rockstar Games

Nu ca ar fi o surpriza, dar creatorii Grand Theft Auto au inregistrat vanzari de 29 de milioane de jocuri GTA 5 in aproximativ o luna.

Rockstar Games Snapmatic GTA 5 Grand Thef Auto 5

Cei de la Rockstar Games se pare ca stau pe o mina de aur, daca este sa ne referim doar la cel mai recent joc din seria Grand Theft Auto. Dupa ce a batut record dupa record si a ajuns in , creatorii sai au anuntat ca in aproximativ o luna de la lansarea oficiala, numarul jocurilor vandute a atins pragul de 29 de milioane. Aceasta cifra este cu atat mai fabuloasa cu cat vorbim doar de doua versiuni, . Pentru a sarbatori evenimentul, un concurs Rockstar Games este cat se poate de potrivit.

La momentul lansarii GTA 5, unii jucatori s-ar putea sa fi ramas nedumeriti vizavi de utilitatea posibilitatii de a realiza o fotografie de tip selfie cu telefonul in lumea virtuala. Acum, se pare insa ca, exact acea functie va  sta la baza unui concurs Rockstar Games.

Snapmatic Photo Contest este detaliat pe reteaua de socializare virtuala Social Club – jocul implica o actiune foarte simpla din partea voastra. Sa realizati un selfie cu oricare din personaje intr-un context cat se poate de neobisnuit, sa-l urcati pe Snapmatic si sa-i asociati tag-ul #EpicPhotobomb.

Pentru acest concurs Rockstar Games, exista doar cinci pachete identice de premii, pe care le puteti vedea mai jos. Printre acestea se numara si carcase de gaming care va transforma smartphone-ul Apple intr-un terminal iFruit, similar cu al domnisoarei blonde care a aparut pe foarte multe postere si bannere cu jocul in cauza.

Concursul se va incheia luni, 4 noiembrie si nu aveti nici un motiv sa nu participati. Nu de alta, dar se promoveaza originalitatea si inspiratia, notiuni omniprezente in universul GTA 5, asa ca fiecare are sanse egale la premii.

Rockstar Social Club Snapmatic

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele