14 dec. 2013 | 12:20

Twitter primește un update major pentru Android și iOS

ACTUALITATE
Twitter primește un update major pentru Android și iOS

Twitter primește un update major pentru dispozitivele cu Android și iOS ce aduce un design cu totul nou și o serie de funcții insteresante.

Twitter update

Utilizatorii pot primi acum mesaje directe ce conțin și imagini pe lângă cele 140 de caractere. Trecerea de la un tab la altul este mult mai ușoară prin mișcarea de swipe și acum se pot limita răspunsurile și retweet-urile pe care le primești de la un anumit cont de Twitter. Acum poți citi tweet-urile de la utilizatorii pe care îi urmărești sau de la cei care sunt în apropierea ta, prin căutarea acestora. Utilizatorii de iPhone pot folosi Safari Reading List pentru adăugarea articolelor de pe Twitter, pentru a le citi mai târziu. Twitter oferă acum opțiunea de a selecta utilizatori ca favoriți și vei primi o notificare când acel utilizator trimite un tweet, asemănător notificării ce poate fia ctivată în Facebook. Interfața este mai simplă și mai rapidă decât cea anterioară, care unor utilizatori chiar le făcea ceva figuri în ultima vreme, iar update-ul ar trebui să fie disponibil pentru toți utilizatorii din toată lumea.

În cazul în care nu ați primit update-ul acesta poate fi forțat reinstalând aplicația din Google Play sau AppStore pe telefonul sau dispozitivul dvs mobil.