21 sept. 2013 | 14:00

Tim Cook, CEO Apple, isi deschide primul cont de Twitter

ACTUALITATE
Tim Cook, CEO Apple, isi deschide primul cont de Twitter

Dupa o lunga perioada in care a refuzat efectiv sa interactioneze cu acest mediu, si-a facut in sfarsit profil de Twitter.

tim cook apple ceo twitter account

Steve Jobs nu a avut cont de Twitter pe vremea cand conducea compania. Tim Cook, actualul CEO, a refuzat de asemenea sa-si creeze un cont pe populara retea de micro blogging, pana ieri. In momentul in care gigantul din Cupertino , Cook si-a calcat pe mandrie si, probabil intr-o miscare de marketing, si-a facut un cont verificat cu numele simplu de Tim Cook (@tim_cook). Un profil verificat, prin faptul ca are o bifa in dreapta numelui, confirma ca in spate este adevarata persoana.

Tim Cook urmareste doar 11 persoane. Printre ele se afla si Laurene Jobs (@laurenejobs), Kings Of Leon (@KingsOfLeon), Jimmy Fallon (@JimmyFallon) si alti doi directori Apple, Eddy Cue (@cue) si Philip Schiller (@pschiller).  La momentul redactarii acestui material, desi avusese un singur tweet, castigase deja 121.000 de followers. Dupa vreo doua cateva refresh-uri, am observat ca numarul follower-ilor creste cu aproximativ 1000 la 3 minute.

Cu toate ca este greu de spus daca va fi cu adevarat implicat in postarile sale pe Twitter, probabil ca va alege varianta simpla si pur si simplu va posta rar. Ii veti da Follow lui Tim Cook?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele