25 ian. 2013 | 13:25

The Last of Us se furiseaza in cutia God of War: Ascension

ACTUALITATE
The Last of Us se furiseaza in cutia God of War: Ascension

The Last of  Us nu va ajunge in magazine inainte de luna mai a acestui an, insa prima mostra a jocului o vom primi incepand cu luna martie. Sony Computer Entertainment a dezvaluit ca God of War: Ascension va include in cutia sa acces la varianta demonstrativa a titlului dezvoltat de Naughty Dog.

The Last of Us God of War

Momentan nu s-a confirmat daca acest demo va fi disponibil pe 13 martie (data de lansare a lui God of War: Ascension), insa PlayStation Blog mentioneaza faptul ca pentru a accesa demo-ul este necesar ca discul sa se afle in consola. Din meniul principal al lui God of War se va accesa sectiunea The Last of Us, optiune care ofera instructiunile prin care utilizatorii pot intra in mod gratuit in posesia demo-ului „cand acesta va fi disponibil”. Aceasta nu este prima data cand vedem astfel de promotii care implica jocuri de la studiouri diferite, dar care apartin de acelasi publisher.

In trecut, Microsoft a inclus editii beta pentru Halo 3 si Halo: Reach pe discurile jocurilor Crackdown 1 si 2, iar Konami are o traditie de a include demo-uri pentru jocurile Metal Gear pe discurile Zone of the Enders. Cu siguranta aceasta miscare nu va ridica nivelul vanzarilor lui God of War: Ascension, insa cu siguranta va aduce in atentia mai multor fani PlayStation 3 jocul The Last of Us.