03 apr. 2013 | 15:33

Tech Intelligence Conference, un eveniment la obiect

ACTUALITATE
Tech Intelligence Conference, un eveniment la obiect

Tech Intelligence Conference este un eveniment recomandat deopotriva companiilor si specialistilor din domeniul IT si telecomunicatii.

Eveniment Tech Intelligence Conference

Cele doua sesiuni ale evenimentului acopera aspecte legate de conectivitate si mobilitate, precum si de angajare in domeniul tehnologiei.

Dintre speakeri, fac parte: Bogdan Iftemie, Sales Manager ACER, Stefano Maio, Regional Sales Transformation Manager South-East Europe Region SAS Italy, Alexandra Cojocaru, Senior Client Service Unlock Market Research, Victor Kapra, www.victorkapra.ro, Mihaela Stanoiu, Marketing Manager Romania & Bulgaria, Samsung, Antonio Eram, CEO Netopia, Madalina Uceanu, Senior Career Advisor Advanced Career Solutions, Alexandru Lapusan, CEO Zitec, Calin Fusu, CEO Neogen.

Tech Intelligence ConferenceTech Intelligence Conference este organizat de revista Biz si va avea loc la data de 10 aprilie 2013 la Hotel Howard Johnson, sala Platinum, Bucuresti.

Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul evenimentului www.bizforum.ro/tech.

Despre Biz

Biz este o revista de afaceri avangardista care ofera proiecte jurnalistice creative, continut viu si abordari unice asupra mediului de business. Cu o aparitie bilunara, Biz are ca public-tinta manageri cu varste intre 25 si 45 de ani. Tirajul revistei este de 10.000 de exemplare pe numar, auditate de BRAT, dintre care 6.200 sunt abonamente. Se distribuie in zonele urbane din tara. Incepand din 2009, revista Biz este condusa de Marta Usurelu, Redactor-Sef si actionar majoritar.