09 dec. 2013 | 12:20

Tastatură iPhone de tip BlackBerry Bold, prin Typo [VIDEO]

ACTUALITATE
Tastatură iPhone de tip BlackBerry Bold, prin Typo [VIDEO]

Pentru că o parte din nu au schimbat platforma datorită tastaturii fizice, în curând vom avea și tastură iPhone, prin Typo.

typo blackberry keyboard iphone

Deşi nu mai sunt de mult timp cele mai lăudate smartphone-uri din lume, telefoanele BlackBerry continuă să-şi asume un titlu de lider absolut la o categorie. Cea mai eficientă şi confortabilă tastatură fizică pe un telefon mobil poate fi găsită integrată într-o creaţie a producătorului canadian cu acelaşi nume. Din acest motiv, cineva lucrează intens la un gadget de iPhone 5 şi 5S care să reproducă aceeaşi experienţă.

Dacă vă uitaţi atent, este vorba de tastatura de la BlackBerry Bold integrată într-o carcasă ce vine un pic peste un centimetru în lungimea iPhone-ului. Prezenţa acesteia este menită să recreeze pe un terminal cu iOS.

Noua tastatură iPhone poartă numele de Typo și interacţionează cu telefonul prin Bluetooth 3.0. Acoperă tasta Home, dar are un buton dedicat care să-i înlocuiască funcţionalitatea. În plus, vine cu o baterie internă de 180 mAh care îi permite să fie şi luminată pentru sesiunile nocturne de mesagerie instant.

Momentan, tastatura Typo se află în ultimele etape de dezvoltare. Mai rămâne ca la CES în ianuarie să aflăm ultimele detalii despre noua tastatură iPhone şi, cu puţin noroc, până la sfârşitul lunii să o putem achiziţiona cu 100 dolari. Ryan Seacrest este unul dintre finanţatorii proiectului, dar este greu de apreciat dacă el are şi un rol creativ în spatele produsului.

TYPO PRODUCTS – iPhone Keyboard Case from Typo on Vimeo.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele