25 nov. 2013 | 15:45

Tamagotchi devine mai social odată cu ultima aniversare

ACTUALITATE
Tamagotchi devine mai social odată cu ultima aniversare

Tamagotchi, popularele gadgeturi pentru animale de companie virtuale, devin mai sociale odată cu cea de a 17-a aniversare.

tamagotchi-friends-hed 17 ani aniversare

Cred că se fac vreo 15 ani de când am pus mâna prima oară pe un şi, să fiu sincer, nu credeam că acela va fi un gadget ce va reuşi să dăinuiască în timp atâţia ani. Cu toate acestea, , motiv pentru care deţinătorul licenţei, compania Bandai, lansează un model actualizat.

Deşi refuză să facă tranziţia la panouri color prea curând, cele mai noi Tamagotchi vor face parte dintr-o ediţie limitată intitulată Tamagotchi Friends. În principiu, veţi avea în continuare datoria să vă jucaţi cu animalul vostru de companie virtual, să faceţi curăţenie după el şi să-i daţi de mâncare. În plus faţă de obiceiurile clasice, ediţia Friends va permite posesorilor de aparate similare să-şi facă animalele să interacţioneze. Prin intermediul unei tehnologii încă neanunţate, dacă două Tamagotchi Friends intră în contact, se lovesc, ,,animalele” din spate pot să se joace împreună şi intreprindă alte câteva activităţi.

În ceea ce priveşte viitorul aparatelor, există promisiuni de la Bandai că în toamna lui 2014 vom vedea în SUA jucării similare cu ecrane color. Noua serie Friends va ajunge în Europa în luna decembrie. Pentru mai multe detalii pe marginea acestei jucării clasice puteţi accesa www.tamagotchifriends.com. Dacă ardeţi de nerăbdare să vă aduceţi aminte pe ce vă pierdeaţi timpul în copilările, există în orice moment aplicaţia oficială de Android cu aceeaşi funcţionalitate.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele