03 sept. 2013 | 10:36

I am Street Fighter: un documentar gratuit ajunge pe YouTube [VIDEO]

ACTUALITATE
I am Street Fighter: un documentar gratuit ajunge pe YouTube [VIDEO]

este unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile si cu siguranta unul pe care toti pasionatii de arcade l-au experimentat.

documentar i am street fighter 25th anniversary

Indiferent de varsta pe care o aveti, sunt foarte mari sanse sa va fi jucat Street Fighter la un moment dat, fie la o sala arcade, fie pe o consola dedicata de gaming, fie, mai recent, pe PC. Cu o istorie incredibila de 25 de ani, la momentul lansarii pachetului 25th Anniversary Collector’s Set cei de la au decis sa includa in respectiva oferta si un documentar de 72 de minute. Aceasta din urma suprinde evolutia jocului si face publice pentru prima oara niste secrete din spatele dezvoltarii popularei francize.

Cu numele de I am Street Fighter, documentarul poate fi urmarit in intregime YouTube, de cateva zile, pe canalul oficial Street Fighter. Pentru ca probabil au facut deja o suma de bani frumusica din vanzarea editiei limitate, gestul celor de la Capcom de publicare a clipului cu siguranta nu reprezinta un efort supraomenesc pentru companie. Daca va plac jocurile video in general sau Street Fighter in particular, acest documentar intra in categoria „must watch” (trebuie vazut).

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele