26 dec. 2013 | 18:00

Starpoint Gemini 2 Alpha primește un update major pentru Steam

ACTUALITATE
Starpoint Gemini 2 Alpha primește un update major pentru Steam

Simulatorul de tip RPG, Starpoint Gemini 2, aflat acum în stadiu de dezvoltare Alpha pentru cei care beneficiază de programul Steam Early Access, a primit update-ul final.

Starpoint Gemini 2 Alpha Update

Acest update este acompaniat de două noi trailere de de gameplay. Dezvoltatorii, Little Green Men Games au lansat cele două clipuri simultan, primul fiind un trailer ce prezintă update-urile destinate gameplay-ului, al doilea prezentand noile funcții de care beneficiază comunitatea acestui joc, incluzând popularul Starship Garage. Noile adiții ale jocului sunt enumerate mai jos. Lista completă de update-uri se află in hub-ul comunității Steam.

– Noi comenzi de joc: Fire at will, in forma sa de bază, folosește un algoritm inteligent pentru a trece de la o țintă la alta. Această funcție este încă în dezvoltare și feedback-ul este binevenit.

– Licente: Licențele sunt acum disponibile de pe stații (planetele le vor primi în următorul update).Llicențele pot fi luate doar de cei aliați unei facțiuni.

– Noi stații și modele ale acestora

– Bolstered Defenses: Structurile pot fi de acum păzite. Distrugerea lor poate duce la alertarea forțelor de securitate care vor veni în apărarea lor.

– Bonusuri: Există câteva bonusuri noi ca reîncîrcarea armelor grele, sau reîncărcarea bateriilor