12 mart. 2013 | 16:40

StarCraft II: Heart of the Swarm disponibil in magazine

ACTUALITATE
StarCraft II: Heart of the Swarm disponibil in magazine

Ieri anuntam evenimentul de lansare al lui, StarCraft II: Heart of the Swarm, iar incepand de astazi jocul este disponibil in magazine. Fanii jocului s-au strans aseara in magazinul Media Galaxy Orhideea pentru a cumpara jocul inca din prima secunda.

Lansare StarCraft II

Numarul de jucatori de StarCraft prezenti la evenimentul de lansare a fost impresionant, iar lucrurile au decurs fara probleme in cadrul evenimentului. Din pacate, din cauza problemelor tehnice cauzate de pornirea serverelor Heart of the Swarm, concursul de StarCraft a trebuit sa se opreasca in semifinale. Castigatorii premiilor au fost desemnati insa prin tragere la sorti.

Per total, evenimentul a fost placut, iar toata lumea s-a simtit bine. Multi dintre cei care nu au reusit sa se inscrie in cadrul competitiei de StarCraft au plecat insa cu premii, intrucat au fost organizate tombole pentru a inmana si alte copii ale jocului. Toti cei care au participat in cadrul concursurilor s-au ales si cu cate un tricou cu Heart of the Swarm.

Chiar daca nu au castigat jocul, multi dintre cei care au venit sa participe la evenimentul de lansare al noului capitol din saga StarCraft II au cumparat jocul pe loc, in editie standard, dar si de colectie.

Iata si o galerie cu imagini de la eveniment:

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/StarCraft II Heart of the Swarm/”/]