12 nov. 2013 | 10:04

Motorola Moto G primeşte specificaţii complete şi o dată de lansare

ACTUALITATE
Motorola Moto G primeşte specificaţii complete şi o dată de lansare

Mai sunt doar câteva zile până când Motorola va aduce urmaşul lui Moto X în magazine. Pe partea de specificații , putem spune că sunt decente, dar şi preţul este accesibil.

 Motorola XT1032 Moto G lansare info

Cum se întâmplă de cele mai multe ori în ultima perioadă, Motorola Moto G a scăpat pentru câteva ore pe site-ul Amazon zilele trecute, cu câteva zile înainte de lansarea oficială. Aceasta a fost o ocazie unică pentru a spulbera ultimele întrebări pe care le-aţi putea avea vizavi de cel mai nou terminal al americanilor.

Motorola Moto G sau XT1032, după cum îi spun „apropiaţii”, va avea parte de un eveniment de lansare pe 13 noiembrie, iar câteva zile mai târziu ar trebui să ajungă şi în magazine. Referito la partea de specificații Moto G, terminalul va avea un ecran de 4,5 inci cu o rezoluţie nativă 720p şi va fi protejat cu Gorilla Glass. Partea de procesare va fi asigurată de o combinaţie dintre un Snapdragon 400 quad core tactat la 1,2 GHz pe arhitectură Cortex A7 şi un GPU Adreno 305. Camera principală va fi de doar 5 megapixeli şi va putea să captureze conţinut video Full HD 1080p. Deşi acesta detaliu nu este sigur, sunt mari şanse ca bateria să fie de 1950 mAh.

Moto G va veni preinstalat cu Android 4.4 KitKat, iar preţul în Regatul Unit la liber va fi între 160 lire sterline pe Amazon, aproximativ 850 lei, şi 150 lire la Tesco, aproximativ 800 lei. Având în vedere că acest terminal nu beneficiează de acelaşi tratament de personalizare precum avem toate şansele să vedem aceste specificații Moto G şi în tara noastră.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele