18 ian. 2013 | 13:00

Sony iti aduce aminte ca produsele sale sunt facute de oameni [VIDEO]

ACTUALITATE
Sony iti aduce aminte ca produsele sale sunt facute de oameni [VIDEO]

Trei produse sunt detaliate pe cronometru, timp de cinci minute intr-un clip postat de Sony pe canalul de YouTube al companiei.

Produsele Sony sunt facute de oameni

Dupa ce a facut valuri la CES cu noi produse, Sony a decis sa faca public un film in egala masura interesant si explicit. Trebuie sa vedeti scurt metrajul de mai jos la calitate HD pentru a surprinde multimea de detalii pe care producatorul a incercat sa le infatiseze intr-un mod cat mai atractiv pentru noi. Sinteza continutului este cat se poata de simpla. Trei produse,  si o camera video sunt asamblate in 5 minute, manual, in fata camerei. ,,Manual” este cuvantul cheie al intregului clip.

Dupa ce am vazut filme si documentare prin care am ajuns sa fim convinsi ca 95% dintre produsele pe care le utilizam, mai ales electronice, sunt facute de roboti, acest scurt metraj este o gura de aer proaspat. E o bucurie sa vezi ca pana si cele mai avansate noutati prezentate  de Sony la CES pot fi asamblate de doua maini dibace.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele