25 apr. 2013 | 08:00

Sony anunta Cyber-shot HX50V – O compacta cu zoom optic de invidiat

ACTUALITATE
Sony anunta Cyber-shot HX50V - O compacta cu zoom optic de invidiat

Daca erati e cu un zoom impresionat si o performanta pe masura, HX50V de la Sony ar putea fi solutia.

Sony DSC HX50V  model nou

Pentru ca intotdeauna vor exista utilizatori care isi doresc doar anumite functii care se regasesc intr-un DSLR, Sony si nu numai, lanseaza de cativa ani care integreaza un zoom impresionant si controale manuale pentru cele mai importante functii.

Cel mai nou model al producatorului japonez poarte numele de HX50V. Pentru ca utilizatorii raspund foarte bine la marketingul bazat pe superlative absolute trebuie sa retineti ca acest model este ,,cel mai mic si mai usor aparat foto digital din lume cu zoom optic 30x”. Are doar 272 grame si, din multe puncte de vedere, pare sa fie fara compromis. Obiectivul integrat este unul echivalent cu 24 – 720 mm si este dotat cu tehnologia SteadyShot pentru imagini nemiscate, la orice distanta. Senzorul are 20,4 megapixeli si o dimensiune fizica de 1/2.3 inci, fiind de tip Exmor R CMOS. Ecranul LCD are 3 inci si o rezolutie de 921.000 pixeli. Pe partea de video filmeaza la rezolutie 1080p cu 60 de cadre pe secunda. Valoarea maxima ISO este egala cu 12800 iar acumulatorul promite sa reziste pentru aproximativ 400 de cadre. Pentru a deschide portile catre achizitii ulterioare, partea de sus a camerei integreaza o patina full-size pentru blit, un microfon mai puternic sau orice alte accesorii doriti sa achizitionati din portofoliul SONY.

Incepand cu luna viitoare SONY Cyber-Shot HX50V va fi disponibila cu 450 dolari in Statele Unite, urmand ca la scurt timp sa ajunga si in Romania la un pret similar.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele