12 sept. 2013 | 01:11

Sonos prezinta la IFA 2013 un subwoofer fara vibratii

ACTUALITATE
Sonos prezinta la IFA 2013 un subwoofer fara vibratii

Sonos, o companie cu un renume in industria muzicala, a fost si ea prezenta la IFA 2013 cu o serie de produse interesante. Unul dintre ele este SUBwoofer-ul denumit, simplu, SUB. 

Sonos (1)

Sonos SUB este un subwoofer construit intr-un mod mai diferit. Are doua difuzoare de frecvente joase, dreptunghiulare, asezate unul in fata celuilalt pentru a obtine un sunet clar si pentru ca fiecare difuzor sa atenueze vibratile celuilalt. Rezultatul este un nivel de aproximativ 25 Hz al frecventelor joase si lipsa totala a vibratiilor cutiei in care sunt pozitionate difuzoarele. Amplificatoarele sunt separate pentru fiecare difuzor si fac parte din clasa D, fiind de asemenea reglate pentru a oferi detalii exceptionale.

Subwoofer-ul are o putere muzicala de aproximativ 200 W si o greutate de 16 Kg. Se conecteaza prin wireless, cu un singur buton, la sistemele de sunet tot din gama Sonos si tot cele preamplificate. Din pacate, nu functioneaza cu alte sisteme de sunet, asa incat pentru a il folosi aveti nevoie de un procesor de semnal de la aceeasi companie.

Cred ca totusi ar trebui sa mentionam ca cel mai ieftin procesor de sunet este undeva la 500 de euro, iar SUBwoofer-ul afisat aici are un pret de 699 euro.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Sonos/”/]