08 aug. 2013 | 14:20

Sondaj: Icoanele din iOS 7 sunt preferate de un numar mai mare de utilizatori

ACTUALITATE
Sondaj: Icoanele din iOS 7 sunt preferate de un numar mai mare de utilizatori

In comparatie cu iOS 6, i-a incantat pe utilizatori prin intermediul elementelor de interfata.

iOS 7 UI iOS 6 vot

Pentru ca nu este foarte greu sa initiati un sondaj prin Polarb, mai multi dezvoltatori de aplicatii au vrut sa afle parerea reala a utilizatorilor relativ la schimbarile de interfata din noua versiune de iOS.

Cu toate ca vine cu un set de schimbari interesante in comparatie cu vechile principii de design ale interfetei, foarte multi internauti sunt impotriva schimbarilor de orice fel din industria IT. Probabil ca aceiasi au votat si ca prefera sa vada pe mai mult mai multe dispozitive iOS 6 in locul noii versiuni. Partea buna e ca, desi numarul studiilor care vizeaza acest subiect este foarte mare, cei mai multi sunt incantati de directia pe care a luat-o Apple cu noul sistem de operare. Comparand icoane gen App Store, Safari, Maps, Photos si altele din versiuni diferite de firmware, la un calcul simplu mai multi utilizatori de iDevice-uri s-au plictisit de vechiul iOS si imbratiseaza cu doua maine schimbarile pe care Apple le va introduce pentru toti utilizatorii candva in luna septembrie cu .

Desi oficialii Apple au afirmat in numeroase cazuri ca sistemul de operare aflat momentat pe iDevice-urile dezvoltatorilor nu este in varianta finala, multi s-au grabit sa judece. Ramane sa mai asteptam cateva saptamani pana vom vedea ce ne-a pregatit gigantul din Cupertino pentru urmatorul an.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele