19 dec. 2013 | 16:00

Şi ţigările electronice pot fi gadgeturi smart – Smokio

ACTUALITATE
Şi ţigările electronice pot fi gadgeturi smart - Smokio

Dacă aţi simţit vreodată că elemente mult mai comune ale existenţei cotidiene nu sunt transformate în gadgeturi smart, Smokio este un exemplu.

smokio e-cigarette smart

Indiferent de acestui obicei, nu am simţit nici măcar o secundă, vreodată în viaţa mea că fumatul va dispărea. Fumătorii îşi apără gestul şi cei care nu fumează nu pot decât să mărească preţul ţigărilor şi să interzică respectiva activitatea într-un număr cât mai mare de locaţii.

Dacă există un pic de voinţă în sufletul cuiva care îşi doreşte să se lase, cu siguranţă, la un moment dat a cochetat cu ţigările electronice. Printre aceste dispozitive a căror efecte pozitive şi negative încă se mai studiază, se numără acum Smokio, prima ţigară interconectactă cu smarthone-ul din buzunar.

Acest gadget inteligent, ce urmează a fi lansat în curând, interacţionează printr-o conexiune Bluetooth cu o aplicaţie gratuită de iOS sau Android. Aceasta din urmă va fi perfectă pentru a vă monitoriza fumatul. Aceeaşi unealtă este perfectă pentru a monitoriza bateria ţigării şi chiar pentru a ajusta cu precizie elveţiană cantitatea de vapori de apă eliberaţi. În cazul în care vreţi să aveţi o statistică vizavi de locurile în care fumaţi cel mai mult, o evidenţă ţinută de aplicaţie poate sta şi la baza acelor informaţii.

Pentru a simţi că aţi făcut economie, printr-un algoritm încă necunoscut, perserverenţa voastră va fi măsurată în numărul ţigărilor normale pe care le-aţi fi fumat, dacă nu apelaţi la Smokio. Pentru mai multe informaţii pe marginea sa şi pentru a vă da seama la ce ajută exact, site-ul creatorilor s-ar putea să vă răspundă la toate întrebările.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele