15 iun. 2013 | 13:00

SeeNow este disponibila acum si pe Windows Phone 8

ACTUALITATE
SeeNow este disponibila acum si pe Windows Phone 8

Unul dintre putinele servicii de vizionare filme din Romania, a ajuns zilele trecute si pe Windows Phone 8 printr-o aplicatie dedicata.

SeeNow filme online windows phone cross-platform wp8 - 1

De ani de zile am facut eforturi supra omenesti pentru a reusi sa vad filme de pe Netflix sau Hulu din interiorul granitelor noastre. Din pacate, fara o investitie semnificativa intr-un VPN rapid, intr-un card de SUA si a unor cunostinte tehnice destul de avansate, rareori tentativele mele au fost incununate de succes. Acum suntem insa in 2013 iar aparitia unor servicii de tip PayPerView competitive era inevitabila, chiar si in Romania.

SeeNow este unul dintre acele servicii care iti ofera acces la o cantitatea foarte mare de . Accesul la posturi TV, la filme recente care au fost la cinema in urma cu cateva luni sau la filme romanesti de acum 30 de ani, toate sunt facilitate printr-o interfata simpla si eficienta. In plus, modul de plata este gandit foarte bine.

In primul rand, pentru functionare aplicatia nu necesita neaparat un cont. Fara autentificare puteti intra la sectiunea FreeZone unde veti putea viziona cateva posturi TV si cateva filme pentru a va forma o opinie avizata legata de calitatea continutului de pe SeeNow. Dupa ce v-ati facut un cont si l-ati incarcat cu bani, va puteti abona la diverse pachete formate din posturi TV Live, filme si seriale on demand. La prima vedere, cu patru euro obtineti o cantitatea mult mai mare de continut video subtitrat in Romana decat cu un abonament la TV. Daca sunteti innebuniti dupa posturi radio in deplasare si nu vreti sa depindeti de nici o frecventa, printr-un tap pe butonul Radio din SeeNow puteti asculta 18 posturi exclusiv online. Nu este necesar decat un dispozitiv conectat internet.

O zona interesanta din aplicatie este marcata Premium si va ofera acces la unele dintre cele mai noi filme pentru care acum 3-4 luni ati fi alergat sa le vedeti la cinema. Last Stand cu Schwarzenegger sau Movie 43 cu Hugh Jackman si Kate Winslet sunt doar doua exemple de filme din 2013 pe care le puteti vedea la calitate foarte buna. Acestea din urma, alaturi de multe altele, pot fi inchiriate timp de 48 de ore in format HD la un pret care variaza intre unu si doi euro.

Cea mai  atractiva parte, din punctul meu de vedere, pe care o ofera cei de la SeeNow vine sub forma disponibilitatii serviciului pe orice platforma. Pe langa aplicatii dedicate de iPhone si iPad, exista aplicatii optimizate pentru smartphone-uri si tablete cu Android. Daca aveti un televizor sau un Blu-ray Player Samsung, puteti accesa continut video de pe SeeNow prin intermediul aplicatiei de pe Smart Hub. Cele mai recente  dispozitive din familia SeeNow care beneficieaza de aplicatii dedicate sunt tabletele cu Windows 8 si telefoanele cu Windows Phone 8. Cum era si normal, intreaga librarie este accesibila si la adresa www.seenow.ro. Vizionare placuta!

SeeNow filme online windows phone cross-platform wp8 - 2

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele