24 dec. 2013 | 11:50

Se zvonește că Samsung va folosi același material Note 3 pe laptopuri

ACTUALITATE
Se zvonește că Samsung va folosi același material Note 3 pe laptopuri

Se zvonește că Samsung va folosi același material Note 3, cel aflat pe spatele dispozitivului, și pe viitoarele laptopuri ale sale. 

Samsung Ativ Book 9

Până acum, producătorul a implementat acest tip de material, pe care mulți îl denumesc „Pleather” de la plastic leather, pe Galaxy Note 3 și pe Galaxy Note 10.1 ediția 2014. O persoană care a participat la evenimentul Samsung S Academy a postat detalii pe site-ul corean Seeko. Noua familie de laptopuri Ativ Book 9 va rula Windows 8.1 și va avea un desgn asemănător pe capacul display-ului. Imaginea de mai sus nu are garanții că este reală, însă nu pot să spun că arată deloc rău. Cel puțin Note 3 este destul de rezistent la zgârieturi pe capacul din spate. În plus, față de Ativ Book 9 care va fi prezentat cel mai probabil în mai puțin de două saptămâni la CES 2014, compania va veni cu același design și pe alte dispozitive, în viitorul apropiat.

În ciuda zvonurilor că Samsung va folosi metal pentru construcția viitorului S5, rapoartele mai recente spun că vor rămâne la o carcasă din plastic pentru următorul flagship. Momentan, acestea sunt doar zvonuri, nu putem decât să așteptăm până la CES sau cel târziu IFA 2014 pentru a vedea dacă se vor adeveri.

Totuși, ce părere aveți despre acest material Note 3? Vă place?