25 dec. 2013 | 07:50

Samsung și noua reclamă Galaxy Gear… puerilă [VIDEO]

ACTUALITATE
Samsung și noua reclamă Galaxy Gear... puerilă [VIDEO]

Chiar dacă aţi fi tentaţi să clasificaţi titlul ca fiind forţat, mai forţat mi se pare să crezi că în macho man la agăţat femei. Da, asta spune noua reclamă Galaxy Gear.

Samsung galaxy gear reclama ad commercial

Este incredibil cât de jos pot coborî cei de la Samsung când vine vorba de marketing. Dacă în urmă cu aproximativ şase luni eram efectiv uimit de inovaţia, spiritul creativ şi de marketingul inteligent angajate în , sud-coreenii au reuşit să mă facă să uit toate complimentele făcute lor vreodată.

Dacă aveţi răbdare, nervi sau pur şi simplu nu vă bufneşte râsul la privirea scurt metrajului de mai jos de aproximativ două minute şi jumătate, veţi rămâne uimiţi. În opoziţie cu cea mai recentă reclamă Apple care a provoca dezbateri într-un mod constructiv şi interesant, diametral opusă este cea mai recentă reclamă Galaxy Gear.

 

Din motive necunoscute, smartwatch-ul abuziv de scump se pare că este un acccesoriu superb şi incredibil de eficient la… agăţat femei. Cum, nu ştiaţi? În cazul în care v-aţi intimidat vreodată când o domnişoară a vrut să vă dea numărul de telefon, motivul era legat de lipsa unui Galaxy Gear. Mai mult decât atât, mi se pare incredibil ce minte creativă plătită a putut să considere că urmăritul pe pista de ski de domnişoare nu este suficient de dubios, acestea trebuie şi imortalizate de la distanţă cu noua cameră de la ceas.

Cum era de aşteptat, concluzia este că un om obişnuit care are orice alt smartphone decât un Galaxy Note 3 şi Galaxy Gear este pur şi simplu penibil. Este incapabil să-şi ţină telefonul în mână. Este incapabil să ţină două pahare de vin în mână. Este incapabil să poarte o conversaţie cu o persoană de sex opus. Nu sunt draguţi cei de la Samsung cu noua reclamă Galaxy Gear? V-au făcut să vă simţiţi speciali de sărbători.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele