16 mai 2013 | 13:00

Samsung Galaxy S4 devine subit un smartphone Nexus

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S4 devine subit un smartphone Nexus

Printre valurile de anunturi facute de  Google la I/O 2013, gigantul a anuntat ca va comercializa

google samsung galaxy-s4

Fara a face publica intelegerea cu Samsung care a stat la baza acestui produs, Google a anuntat astazi ca va incepe comercializarea unei Curat este cel mai bun termen folosit pentru a defini aceasta versiune deoarece va veni cu un bootloader deblocat si cu o versiune de Android marca Google, fara nici un fel de personalizari gen TouchWiz. In acelasi timp, cu un accent clar pe performanta, aceasta iteratie a produsului va fi la fel de sprintena pe reteaua 4G LTE a celor de la T-Mobile, cat si a celor de la AT&T. Pe langa faptul ca va bucura enorm utilizatorii de smartphone-uri Nexus care adora o versiune stock de Android, aceasta iteratie de Galaxy S4 va primi si update-uri regulate direct de la Google, imediat dupa ce o noua versiune a sistemului de operare a fost anuntata. Cantitatea de memorie preinstalata va fi de 16 GB si, daca zvonurile se confirma, sunt mari sanse ca acest aparat sa fie achizitionabil doar pe alb.

Pentru ca tot vorbim de un moft de care prea putini dintre noi au o reala nevoie, noul Galaxy S4 cu haine de Nexus se va comercializa la un pret exclusivist de 650 dolari, incepand cu 26 iunie. Daca vom vedea tot mai multe astfel de terminale lansate de producatori precum Samsung sau HTC, care in final ajung in brate la Google pentru a le scapa de aplicatiile in plus, in curand poate vom incepe sa nu mai cochetam cu ROM-uri custom din surse mai mult sau mai putin cunoscute. In definitiv, cei mai multi dintre noi nu-si doresc decat sa aiba cea mai noua versiune de Android si Google nu ne dezamageste niciodata.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele