22 ian. 2013 | 08:30

Samsung face din nou marketing cu pumnul [+VIDEO]

ACTUALITATE
Samsung face din nou marketing cu pumnul [+VIDEO]

Dupa ce a facut o campanie de promovare in care Mos Craciun primea mesaje sexy, Samsung, printr-o noua reclama, ataca acum utilizatorii de BlackBerry.

galaxy unicorn apocalypse anti apple blackberry

Cu toate ca RIM se chinuie sa scoata capul la suprafata pentru a supravietui perioadei financiare dezastruoase prin care trece, Samsung se simte amenintat. Printr-o noua campanie de promovare care a debutat cu clipul de mai jos, compania incearca sa abordeze segmentul de piata business atacand iPhone-urile si terminalele BlackBerry.

Terminalele produse de RIM ocupa inca un rol important printre utilizatorii business si singurele terminale care le urmeaza sunt iPhone-urile. In conditiile in care Galaxy S III si Note II, deja reprezinta un succes la public, Samsung se pare ca vrea sa-si faca simtita prezenta si in ultima nisa in care mai supravietuiesc telefoanele BlackBerry. La un moment dat in reclama, un angajat intr-o firma de dezvoltare se uita la un meci de basketball si lucreaza la un tabel in acelasi timp pe Note II in timp ce colegul sau e foarte multumit de terminalul companiei canadiene. In acelasi clip, o doamna ce opteaza sa-si separe locul de munca de viata personala prin utilizarea unui iPhone si a unui BlackBerry este privita cu superioritate de o tanara cu Galaxy S III.

Desi nu vad cum ar putea influenta un astfel de clip rata de adoptie a smartphone-urilor Galaxy Note II si S III la locul munca, investitia in reclama sigur se justifica la un anumit nivel.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele