28 ian. 2013 | 09:40

Samsung anunta Galaxy Xcover 2 – Un smartphone foarte rezistent

ACTUALITATE
Samsung anunta Galaxy Xcover 2 – Un smartphone foarte rezistent

Cu toate ca cei mai multi dintre noi s-au obisnuit sa aiba grija de smartphone-ul din dotare, Samsung Galaxy Xcover 2 este pentru cei care pur si simplu nu reusesc sa faca acest lucru.

Samsung Galaxy Xcover 2

Intr-o perioada in care cei mai multi pasionati de terminale , Samsung isi aduce aminte de modelul sau de business care-i impunea sa lanseze . Adresat utilizatorilor care nu pot sa aiba grija de telefon sau pur si simplu duc o viata mai incitanta, Galaxy Xcover 2 este cel mai recent smartphone lansat de Samsung.

Urmasul unui smartphone similar lansat in urma cu aproximativ un an, Xcover 2 este . Cu alte cuvinte, rezista la praf, la nisip, la socuri si poate functiona fara probleme in apa timp de 30 de minute la o adancime de 1 metru. Pentru a face treaba un pic mai palpitanta, acest model este bun si de fotografii sub apa. In rest, include o baterie de 1700 mAh care in teorie ar trebui sa-i asigure o autonomie de 570 ore in stand-by. Panoul folosit este WVGA cu o diagonala de 4 inci. Camera din fata este VGA in timp ce camera din spate este de 5 MP si are si un blit. Nu lipsesc conectivitatea WiFi si Bluetooth, memoria preinstalata este de 4GB insa se va putea extinde prin intermediul cardurilor SD.

Noul smartphone va veni preinstalat cu Android 4.1 Jelly Bean si, pentru ca vorbim de un aparat din seria Galaxy nu vor lipsi aplicatii software proprietare gen S Cloud, S Voice, Best Shot sau MotionUI.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele