12 aug. 2013 | 11:30

Saints Row IV este disponibil intr-o versiune de un milion de dolari

ACTUALITATE
Saints Row IV este disponibil intr-o versiune de un milion de dolari

Cu doar cateva zile pana la lansarea oficiala a , creatorii au anuntat editia de un milion de dolari a jocului de PS3 si Xbox 360.

Saints Row IV editie speciala 1 milion dolari

Saints Row 4 – The Super Dangerous Wad Wad Edition este numele complet al editiei de un milion de dolari pentru jocul dezvoltat de cei de la . Impreuna cu varianta simpla a jocului – Commander in Chief Edition si editia speciala – Collector’s Edition, noua versiune va fi disponibila din 20 august prin intermediul www.game.co.uk.

Evident, de acei bani nu primesti doar jocul intr-o carcasa mai speciala. Pachetul de un milion de dolari include cateva elemente care justifica intr-o masura destul de mare pretul astronomic. Putem incepe doar cu o calatorie in spatiu organizata de Virgin Galactic care in mod normal costa 250.000 dolari. La aceasta, adaugam o operatie estetica de orice tip, o zi pe parcursul careia sa faceti un training de spion si, nu in ultimul rand, o masina Lamborghini Galardo. Daca sperati sa primiti si o excursie in banii astia, partea buna este ca veti primi chiar doua excursii de doua persoane cu zboruri la clasa I, una in Washington DC cu o sedere de sapte zile la Jefferson Hotel si cea de a doua la Dubai cu o sedere de sapte zile la Burj-al-Arab. Daca sunteti mai ECO, in pachet veti gasi si o Toyota Prius cu garantie de un an. In plus, daca aveti fantezia sa participati la o misiune de salvare, in pliantul ofertei este mentionata si notiunea foarte ambigua de ,,Experienta Salvarii de Ostateci” – probabil ca doar daca veti fi dispusi sa dati milionul de dolari veti afla daca veti fi salvat de la un grup de ,,rapitori” sau veti fi cel care se ocupa de operatiunea de salvare.

Sunt convins ca aceasta versiune a jocului chiar exista si probabil va fi cumparata, la cati oameni cu bugete generoase sunt dispusi sa-si cheltuiasca banii intr-un mod excentric. Cu toate acestea, sentimentul este ca aceasta editie Saints Row IV fost creata intr-un mod ironic, vizavi de editiile speciale ale jocurilor care incearca sa te convinga sa dai sume exagerate de bani pe un joc si ,,o jucarie.”

Ca un mic detaliu, daca sunteti tentati sa faceti respectiva achizitie, dar v-ar incanta de exemplu sa inlocuiti operatia estetica cu valoarea ei in bani, acest lucru nu este posibil. Trebuie sa fiti de acord cu intreaga oferta in momentul in care ati cheltuit banii. Este cazul?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele