09 ian. 2013 | 16:20

Revolution Map Pack anuntat pentru Black Ops II [+VIDEO]

ACTUALITATE
Revolution Map Pack anuntat pentru Black Ops II [+VIDEO]

Activision a dezvaluit primul pachet de harti pentru Call of Duty: Black Ops II. Acesta se numeste Revolution si include patru noi harti de multiplayer, o harta pentru modul zombies, un nou mod de joc si arma Peacekeeper. Ultimele doua elemente ale acestui DLC sunt o premiera pentru seria Call of Duty, intrucat pana in prezent pachetele aditionale ofereau doar spatii noi de joc.

Call of Duty Black Ops II Revolution

Hartile de multiplayer incluse in Revolution sunt Grind, Mirage, Downhill si Hydro, fiecare oferind medii de lupta diferite. Grind este plasat intr-un skate park din California, in timp ce luptele din Mirage au loc in desertul Gobi, printre ruinele unor cladiri asiatice. Downhill ofera actiune pe zapada in cadrul unei statiuni turistice montane, iar Hydro are loc la baza unui baraj hidroenergetic. Si modul de joc Zombies va primi un nou nivel numit Die Rise. Scenariul acestuia se petrece intr-un zgarie-nori avariat, iar verticalitatea joaca un rol foarte important in gameplay.

Pentru prima data in serie insa un pachet de continut extra pentru Call of Duty include si un nou mod de joc. Acesta este intitulat Turned si are loc tot in cadrul modului Zombies. Acesta pune jucatorul in rolul unuia dintre infectati, iar scopul sau este sa vaneze alaturi de alti jucatori singurul personaj neinfectat. Odata dus la bun sfarsit obiectivul, jucatorul devine om si trebuie sa se apere de hoarda de zombie. In jocurile precedente din serie, Activision a preferat sa ofere tot arsenalul inca de la inceput, insa Call of Duty: Black Ops II va primi odata cu Revolution o arma noua intitulata Peacekeeper, o combinatie dintre un pistol mitraliera si o pusca de asalt.

Data de lansare este stabilita pentru 29 ianuarie, exclusiv pentru Xbox 360. Ca in cazul tuturor titlurilor Call of Duty DLC-urile sunt lansate cu o luna inainte pe consola de la Microsoft. Pretul nu a fost specificat, insa daca istoria acestei licente ne-a invatat ceva, este ca fiecare astfel de pachet poate fi achizitionat pentru 1200 MS Points, echivalentul a 15 Euro.