09 aug. 2013 | 12:35

PS4 castiga din nou o lupta fata de Xbox One

ACTUALITATE
PS4 castiga din nou o lupta fata de Xbox One

Prin faptul ca sunt cateva functii care necesita un cont de Xbox Live Gold pe Xbox One, dar nu si de PlayStation Plus pe , Sony a castigat o noua lupta.

PlayStation-Plus-vs-Xbox-Live ps4 xbox one

Am detaliat zilele trecute o functie foarte utila si interesanta care este prezenta pe consolele noii generatii. Este vorba de dintr-o sesiune de gaming, de la 30 de secunde la aproximativ 5 minute. Partea neplacuta a venit in momentul in care cei de la Microsoft s-au grabit sa conditioneze disponibilitatea acestei functii, pe care o unii o vor folosi intens, printr-un cont de Xbox Live Gold.

Gigantul din Redmond a pierdut numeroase lupte legate de politicile care vin la pachet cu fiecare Xbox One, iar aceasta este doar cea mai recenta iteratie a aceluiasi context. La scurt timp dupa ce conditionarea functiei de DVR legata de Xbox One a fost facuta publica, Shuhei Yoshida, Director Sony Computer Entertainment Worldwide Studios, a fost intrebat daca in cazul PS4 vom vedea ceva similar. Raspunsul a fost simplu: nu. Atat accesul la servicii terte de continut gen Netflix, Hulu etc, cat si posibilitatea de a inregistra, viziona si partaja sesiuni de gaming, toate functioneaza perfect si fara un cont PlayStation Plus pe noua consola Sony.

Cu un accent sporit pe gaming, principii de functionare mai bune si politici mai liberale, momentan PS4 pare sa fie pe primul loc in competitia pentru cea mai buna consola a noii generatii.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele