07 sept. 2013 | 15:35

Primul OLED TV Ultra HD mai mare de 55 de inci vine de la LG [+VIDEO]

ACTUALITATE
Primul OLED TV Ultra HD mai mare de 55 de inci vine de la LG [+VIDEO]

Fara prea multe surle si trambite, sa mai obtina un superlativ absolut cu „cel mai mare OLED TV Ultra HD curbat din lume”.

IFA 2013 record LG Ultra HD 4K Curved OLED TV

Desi este greu sa mai tina cineva evidenta referitor la cine a facut cel mai mare , cel mai mare OLED TV, cel mai mare TV curbat sau cel mai mare OLED TV 4K, in final, din aceasta competitie pentru superlative absolute, LG s-ar putea sa iasa in fata.

In acest caz particular este vorba de un prototip Ultra HD pe tehnologie OLED cu o diagonala impresionanta, de 77  de inci. De partea cealalta a baricadei, cei de la Samsung nu au reusit pana la aceasta ora sa creeze decat un TV de 55 inci cu aceleasi specificatii. Cum spuneam, noua creatie LG OLED TV Ultra HD este un prototip, trasatura care inseamna ca va mai dura aproximativ sase luni pana va parea in magazine.

„LG s-a mandrit cu faptul ca a fost prima companie care a adus pe piata OLED TV-urile, iar acum ne fixam standardele si mai sus, cu OLED TV-urile Ultra HD curbate. Acest TV de 77 de inci este o dovada clara ca nu ne vom opri niciodata sa depasim granitele si sa exploram noi posibilitati” – Havis Kwon, CEO-ul LG Home Entertainment Company, s-a aratat foarte mandru de realizarile companiei pe care o conduce, pe buna dreptate.

In principiu, aceasta noua clasa de TV-uri este dintr-o cu totul alta liga decat ceea ce ati experimentat pana acum acasa sau in magazine. Totusi, asa cum se intampla mai intotdeauna cu produsele inovatoare, o parte semnificativa din pretul exorbitant al unei astfel de creatii OLED TV Ultra HD nu va fi justificata decat in momentul in care o veti vedea cu ochii vostri.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele