08 ian. 2013 | 09:00

PowerA MoGA Pro – Un nou controller pentru gaming pe Android

ACTUALITATE
PowerA MoGA Pro - Un nou controller pentru gaming pe Android

Din categoria gadgeturilor de care nu stii ca ai nevoie pana nu le incerci, PowerA incearca sa transforme aproape orice smartphone cu Android intr-o consola.

PowerA MOGA Pro Controller

Abia se fac 4 luni de cand impresiona posesorii de terminale cu Android si deja este gata a doua generatie cu sufixul Pro.

La CES 2013, PowerA tocmai a anuntat un controller care se va pupa de minune cu orice smartphone a carui latime nu va depasi 3,2 inci. Moga Pro vine cu un design foarte similar cu cel al unui controller de Xbox 360, o trasatura pe care gamerii cu experienta o vor aprecia. Manerele sunt cauciucate pentru o priza mai buna si nu lipsesc nici butoanele si manetele cu care ne-am obisnuit la consolele clasice. Este vorba de 2 stick-uri analogice, patru butoane pentru actiuni, un pad directional, doua butoane pentru degetele aratatoare si doua triggere. Inclusi in pachet mai sunt acumulatori, un cablu USB si un stand.

Eric Benussen, presedinte PowerA, nu a ezitat nici o secunda sa-si manifeste entuziasmul pentru noul produs al companiei. ,,Raspunsul din partea gamerilor pe Android pentru controllerul nostru de buzunar Moga a fost fantastic si suntem foarte incantati sa oferim gamerilor in deplasare Moga Pro pentru un control al jocurilor similar cu cel al unei console dedicate.

Disponibil din primavara, noul gadget va comunica perfect cu orce smartphone sau tableta folosind o conexiune Bluetooth. Nu a fost facut public un pret pentru noul produs insa nu cred ca se va distanta semnificativ de pretul de 50 dolari al accesoriului original.

Marketingul este cheia pentru ca un astfel de produs sa devina popular. Gamingul pe terminalele cu iOS si Android deja a devenit similar din punct de vedere vizual cu cel al unei console iar acest controlller reprezinta ultimul ingredient lipsa. Practic, dintr-un punct de vedere, Moga Pro transforma un Galaxy S3 intr-un PS Vita, iar aceasta abilitate trebuie promovata.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele